Connemaran

#CuriousConnemaras kom till Jorvik i onsdags, vilket jag antar att ingen missat. Dessa söta småttingar med underbar grafik har samma hastighet som en vanlig häst och går inte som ponny på Jorivik, trots att den gör det överallt annars. 
 
Tre väldigt fina färgkombinationer, fantastisk exteriör och extremt söta huvud. Något som är väldigt imponerande är även deras manar och svansar, de är en ny verison som tidigare inte setts i spelet. Delad man och lugg ger hästen genast lite mer liv än det vanliga kantiga.
 
Något jag dock blev lite besviken på var deras rörelsemönster.
Superfint loopad osv
 
I skritt ser det ut som ett exempel "ett steg fram, två steg bak". Hovarna glider liksom fram och tillbaka, vilket jag tror är ett försök att få hästen att se väldigt flytande ut men det blev tyvärr ett misslyckat försök enligt mig. 
 
Traven ser väldigt fin ut på bild men är väldigt stötig i spelet, enligt min mening. Det är egentligen det där smällfeta låret som jag tycker förstör hela uttrycket. Visst har connemaras en muskulös bakdel, men inte enda ner till knäet tyvärr. Det gör tyvärr att hästen ser mer ut som en quarter än en connemara, kan även bero på färgen.
 
I den korta galoppen förstör bakbenet också lite och rumpan blir alldeles för hög, men en betydligt bättre animation än skritten och traven.
 
Denna hastighet är nog min favorit på connemaran. Den flyter på bra och det ser ut som att hästen tar i riktigt. Överlag ser connemaran ganska "långsam" ut när den springer, men den här är som sagt favoriten.
 
Den snabba galoppen ser lite stötig ut med lite quarterliknande animationer, men den rör sig ändå väldigt fint i jämförelse med tidigare animationer.
 
Connemaran får 8/10 rosor av mig och faller tyvärr på bakbenen, annars hade denna häst varit gudomligt vacker. Animationerna när de står stilla är också fantastiska och SSO har gjort ett väldigt bra jobb. 

Delfina

Äntligen någon som håller med mig om gångarterna. Är det förresten bara jag som tycker att hals och nacke är väldigt stel i den korta galoppen? Hinner aldrig sträcka ut bakbenen i traven heller, ser ut som att bakbenen är för långa.
Hur som helst en jättefin hästras, älskar de stillastående rörelserna!

Svar: Åh ja nu när du säger det.. Det ser verkligen fastgjutet ut
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer