Explore the wilderness

 
Ok hur taggade är ni inte?
 
Äntligen är tunneln öppen, något man väntat på i miljontals år känns det som. Alla dessa försök att klättra över och runt, är nu förgäves för nu är det snart mycket möjligt att bara rida igenom. 
 
En grej jag störde mig lite på var dock hur tunnelöppningen skär sig så mot övriga grafiken, men jag antar att det kommer bli många grafiska ändringar i framtiden så det kommer nog se bättre ut tillslut. Men visst ser det alldeles fantastiskt inbjudande ut? Det är inget sånt där hemskt sken som i Gröndal, vilket var min värsta förhåga inför detta område, så jag är helt lyrisk.
 
Dock kan jag säga till er få läsare redan nu att, snälla gör det smarta valet och vänta någon dag innan ni tar Mistfall med storm. Det är alltid samma visa varje år och samma besvikelse varje gång när servrarna kraschar och allting går så segt, men kan inte uppleva allt på samma sätt eftersom det är så mycket folk överallt. Jag gör ständigt samma misstag för herregud man måste ju verkligen in och kolla direkt, och det är väldigt lätt att vara efterklok så jag rekommenderar nog till er att vänta lite. Om det inte skulle dyka upp en serveruppdatering i samma veva, det kan ju faktiskt hända. Och snälla, ta inte ut ilskan på vårt kära team annars för de gör så gott de kan.
 
 
Sen vill jag ju bara prata om detta de la upp kl 13. Herregud? Vill de att vi ska avlida totalt? Här kommer jag hänga för evigt, skit i resterande Jorvik detta är mitt hem. Wildlife photography? Min passion i livet? TRAIL. Park Rangers. Need I say more? "Hejdå omvärlden vi syns aldrig mer" är verkligen min reaktion på detta för jesus h christ.
 
Och behöver jag ens nämna nordsvensken/ardennern. För herregd. Eller den lilla räven. Jag är helt mållös och borde egentligen inte skriva så nära inpå en upptäckt av något så vackert, för just nu är det nog mest svammel men jag hoppas ni har överseende. 
 
Mistfall, vi längtar.
 
 





Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer