Julkalender

Erkänn att ni hade väntat lite Mistfall-iga inlägg idag, men icke sa nicke de kommer till helgen (alternativt när tiden dyker upp, vill utforska området så mycket som möjligt innan jag uttrycker mig om något)
 
Starstables fantastiska julkalender är i år tillbaka med en extremt mysig och vacker känsla. Jag får väldigt mycket pottermore-nostalgi av denna julkalender, så den är mig extra kär.
 
Så här funkar det;
★ Gå till StarStable.com och klicka på länken uppe i högra hörnet.
★ På kalendern hittar du 20 siffror, från 12 till 31. Varje siffra motsvarar en dag i december!
★ Leta rätt på dagens datum, och klicka på den siffran! 
★ Ta-daa! Bakom varje siffra hittar du dagens gåva! 
★ Psst..! En del av siffrorna är dolda, men du kan leta efter dem genom att klicka på bilden. Var inte blyg – klicka iväg bara! 
★ För att hämta ut din gåva, följ instruktionerna för dagens datum! För att hämta ut vissa av gåvorna måste du logga in på ditt Star Stable-konto och skriva in en kod i Värdekod-fliken. 
★ Varsågod! Nu kan du njuta av din GRATIS högtidsgåva från Star Stable! 

Fortsätt att komma tillbaka varje dag under december för att hämta ut alla gåvorna! Du kan endast hitta gåvorna bakom dagens datum, eller datum som varit. 

Missat att kolla kalendern en viss dag? Oroa dig inte! De allra flesta gåvorna kommer att finnas kvar fram till midnatt den 2 januari. Fram till dess kan du alltid komma tillbaka och klicka på ett tidigare datum. Ett par av gåvorna går däremot bara att hämta ut under en eller två dagar, så se till att du tittar in då och då så att du inte missar något kul! 
 
Istället för att köra på den gamla luck-stilen är alla siffror gömda och vissa måste man klicka runt för att nå. Roligt koncept och fina presenter, missa inte!
 
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer