Mistfall imorgon

Som den lilla rackare jag är så kunde jag inte låta bli att för en sista gång försöka göra mina inbrytarknep och ta mig till andra sidan. De må ha höjt bergen något men detta överlistar inte den frenetiske Rose Goldfield utan liv.
 
Jag kom såklart inte så långt, men en liten plats upptäcktes och det hela fick en ny känsla för mig. Imorgon står vi där på andra sidan, efter 5-6 år är det äntligen fritt fram. Alla försök att ta sig över, de gånger man lyckats ta några steg och sedan blivit hemskickad med en varning. Minns fortfarande första varningen när man var livrädd att ens konto skulle raderas för evigt. det var några varningar sedan och jag kan inte påstå att jag lärt mig något än. 
 
Måste ändå påpeka den uppenbara grafikskillnaden uppe på kullen, väldigt magnifik. Skillnaden på bergstexturen är också helt chockerande, de har kommit så långt. Självklart är området fortfarande i "en dimma" vilket det brukar vara, och texturerna ser mycket bättre ut i slutskedet. Något som jag även märkt är att kartan faktiskt inte ändrats något. Innan Epona och Skördebygden kunde man se lite hintar på den redan dagarna innan, men nu har de lärt sig att i det kära communityt sprider sig saker snabbt.
 
(bästa som händer efter en varning)
 
Imorgon smäller det på riktigt. Jag har sagt till pojkvännen att jag har gått i ide då, det är inga prov utan det är bara jag och Mistfall (och ytterligare ca 500 andra spelare men vi är alla lika spända, det är lätt att vara efterklok i dessa situationer) Väskan är packad med förnödigheter, star coinsen samlade på hög, hästarna i topphumör och ekorren redo för ett nytt äventyr. Nu kör vi.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer