Star Stable Teasers - Mistfall

Något som exploderat på bloggarna nu är teasern som kom ut i eftermiddags. Och då jag flitigt har på avviseringar på SSO var jag bland de första tusen att se den och jag kan ju lova att visningarna ökade jädrans fort.
 
Så då som den duktiga prokrastinerande bloggare jag är, fick jag den självklara idén att analysera videon för vem älskar inte sånna inlägg! (Varning för långt inlägg)
 
 
Helt fantastisk video, musiken är något speciellt och alla dessa detaljer.
 
Det börjar i tunneln vid Firgrove. Inget vidare speciellt från vad tidigare teasers visat, men tänkte använda denna bild för att påpeka solljuset. Det ser alldeles underbart ut, chansen finns ju såklart att det bara är i videon det ser ut såhär, men det vore väldigt vackert in-game också.
 
Ingången till Mistfall från Firgrovegrottan. Det som är mest utmärkande här är helt klart skylten. Firgrove och Jorvik City har vi tidigare hört om men Dundull (älskar verkligen namnet) är något alldeles nytt. Tidigare inte nämnt i andra spelserier heller, så det ska bli väldigt intressant att se. Troligtvis är det nog staden/byn man senare ser i videon, men  vem vet. Sen att Jorvik City står med är spännande, då jag faktiskt inte trodde att man skulle kunna nå staden via häst/väg. Alternativt kanske det är en hamn, då Jorvik City tidigare varit utmärkt på färjekartan, men det känns onödigt att ha en pil då. Sen så förväntar jag mig inte att hela området till Jorvik City kommer öppnas nu, utan att det snarare är en pil för senare uppdateringar.
 
Kusten mot Fort Pinta möjligtvis? I alla fall är det en träskliknande miljö och fantastiska träd, törs jag nog påstå.
 
Till synes samma stig men med lite mer detaljer. Stockar tycks ligga utspritt lite överallt, antingen kanske ett framtida uppdrag eller bara för dekorations skull. I bakgrunden är det även någon form av ö, med antingen en ruin eller stenar på. (flashbacks till ruinen vid paddockön som vi fortfarande inte vet mysteriet om).
 
Detaljerna är slående i jämförelse med hur grafiken har sett ut förut, så stort plus i kanten.
 
Helt fantastiska detaljer med ett helt nytt växtrike istället för de tomma gamla buskarna som pryder hela Jorvik.
 
Detta ser ut som promobilden för Mistfall National Park, fast med ett lite blåare sken över sig. Fortfarande helt fantastisk grafik, något som kan störa mig (och säkert enbart mig) är att det ser lite för tillgjort/animerat ut. Men det ser alltid annorlunda ut in-game såklart.
 
Lägereldarna gör comeback med tält, något som ser alldeles övermysigt ut. Bakom klippan kan man även se en helt ny flagga, inte Jorviks gamla utan den bär emblemet som Jorvik Rangers hade. Man kan även se lite hus, en bergs-väg och något som har lite liknelse till en inhägnad (paddock..?)
 
Här börjar det bli riktigt intressant. Husen har väldigt vacker grafik, väldigt lik Firgrove men extremt mysig färgpalett. Det jag kan tolka av bilden är någon form av monument i lägre kanten, kanske en runsten, en bil så större vägar och städer kanske det finns i närheten, någon form av väderkvarn/träd/skulpur, möjligtvis några försäljningsstall/butiker.
 
Här är byn ur ett nytt perspektiv. Näckrosor, återvinningstunnor, fiskmåsar, mer bilar och den där konstiga röda saken.
 
Men detta. Detta är vad jag älskar mest. Här kommer jag förevigt bo och jag tror nog många gör samma sak.
 
Insekterna är något jag lyckas glömt att nämna, men hur coolt är det inte? Och tror ni man kan hoppas på någon form av samlingsuppdrag, likt arkeologin och fisket fast med speciella fjärilar och insekter? Det vore ju något, kanske något mer omtyckt tillochmed..
 
Men på bilden kan man se ett vackert hemstall i anslutning till en paddock med hinderbana. Med tanke på personen som står framför skulle jag tro att det kommer vara någon form av tävling där i framtiden. Och det bästa är även att det är en rosa transport alltså är det nu bekräftat att man kommer kunna åka till Mistfall från t.ex. Steves Gård.
 
Överlag helt slående vackert. Som sagt lite för animerat för mig men ändå sjukt fint och kommer säkert bli fruktansvärt vackert att rida igenom och upptäcka. Något jag saknade i teasern var nog ett championat, då de brukar vara snabba med sådant nuförtiden.
 
Sen kan jag även tycka att de inte visade en så stor del, vilket kan betyda att det inte är mycket mer än Dundull som vi får. De har gått ut och sagt att det inte är hela östra sidan som kommer, och med tanke på Julbyn så vore jag inte förvånad om det ändå är en relativt liten del som dyker upp. Oasvett ska det bli väldigt spännande och de har gjort ett enormt bra jobb på det här. Stor eloge till SSO-teamet!
 
Missade även dessa två i första versionen av inlägget. En sproilans ny, mörkare, haflinger och en väldigt vacker ny connemara (som säkerligen kommer dyka upp i mitt hemstall när den kommer men det tar vi då).

Isabelle Rainfield

Snygg "review" av denna lilla teaser :) Längtar supermkt till imorgon

Svar: Tackar tackar, och kunde inte hålla med mer haha ^^
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer