Brist på allt

Jag har extrem bloggtorka just nu då det enda jag har att göra i spelet är att levla just nu. Skulle döda för lite huvuduppdrag som håller i mer än 2 dagar, är det för mycket begärt?
 
Jag kan inte direkt hitta på något nytt att skriva om, och skolan tar för mycket tid för att kunna påbörja en redigering eller en novell, men måste försöka fixa något till er trogna läsare. Så i uttorkande brist på annat kan ni få lite jättespännande läsning om vilka hästar som ska levlas härefter!
 
Det var egentligen sju, men då Phantom gick upp i level 15 samma dag som detta inlägg skrevs, så räknades han tyvärr inte med. (Phantom är den blåa urhästen).
 
 
Men härnäst kommer Peppermint Jack (som redan är i level 10 så honom får ni inte se så mycket av), Prince (level 6), Helena (level 3), Rosepetal (level 3 hon med) och sen de två level 1orna till vänster, Blueberry och blablabla (han har inget smeknamn ännu men officiella namnet är Ghostrunner).
 
Och nu har jag även inköpsförbud tills alla 6st är levlade, trots att jag egentligen vill ha en till islänning men men, den får tyvärr vänta.
 
Har inte så mycket mer att säga, förlåt för den uttmattande torkan här, håll ut för bättre tider gott folk!


Chrome Pointer