Arbete bakom kulisserna

Igår tog de tidsinställda slut och jag försvann även iväg på semester, vilket tyvärr kommer lämna bloggen tom. Det händer inte så värst mycket i min SSO-värld så jag har inte mer att komma med, förutom det som dyker upp i uppdateringarna och när det är så knapert som det är just nu så står det tyvärr stilla. Allt jag gör är att levla och det känns inte som något jag vill publicera här.
 
Så då väljer jag att ta en smärre paus igen tyvärr (förstår inte hur ni står ut med detta pausande hela tiden. Men som sagt tidigare rekommenderar jag Bloglovin' så ni enklare har koll på när Rose behagar sig att skriva igen), men när jag återvänder väntar en renovering och förhoppningsvis en spännande uppdatering som ger lite inlägg här med. I värsta fall kommer jag spela på Dakota i några veckors tid för att få fram några inlägg åt er, men det ska ni nog stå ut med.
 
Lämnar även en liten poll ni kan sysselsätta er med, rösta gärna så jag vet vad jag ska försöka få fram åt er. Och om ni har något som inte finns med här får ni väldigt gärna kommentera.
Vad vill ni se för inlägg här?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer