Ett avsked?

Efter lite velande fram och tillbaka har det nu kommit till detta, jag tackar för mig.
 
Att blogga har blivit ett tvång, alltid går jag och tänker "måste uppdatera, måste uppdatera" och det resulterar i hafsiga inlägg som inte känns rätt att lägga upp. Och sen om man inte får någon respons på det man gör, så gör det att man tappar suget ännu mer. 
 
Jag vill att bloggandet ska vara roligt och något man ska längta efter, som det var på den gamla goda tiden, och det är verkligen inte det nu. Det är tomt och tråkigt helt enkelt. Visst en del saker är väldigt intressanta att spekulera om, och därför väljer jag att bara skriva om dem. Så se detta som en hiatus för evigt, men det kommer uppdateras om det jag tycker är spännande och det kommer uppdateras när jag har lust och tid. Det är trots allt min blogg och jag är ledsen att det gått till det här, men ett-inlägg-om-dagen-personen är inte jag helt enkelt. (ni är grymma ni som orkar det, keep it going!)
 
Det som kommer finnas på bloggen kommer i princip enbart vara recensioner och utvärderingar, samt något som jag vill dela med mig av och uppdateringen kommer ske på mina villkor och efter hur spelet uppdateras. Ungefär lite som det har varit den senaste tiden, fast de inlägg som kommer kommer innehålla bättre texter. 
 
Och då är min fråga till er om ni anser att jag ska lämna rgoldfield.blogg.se som det är och har varit och starta en ny blogg enbart för detta? Eller ev. byta plattform. Hur det blir och hur ni röstar kommer självklart finnas med här på bloggen så ingen undrar vad som har hänt.
 
 
Bloggfrågan
 
 
 
 
pollcode.com free polls

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer