Hemsidor

Ingen har väl missat den nya, fräscha, uppdateringen av hemsidan?
Själv vet jag inte säkert när denna uppdatering skedde, men det kan inte vara sååå gammal. Personligen älskar jag det nya utseendet, men saknar även det gamla. Båda har sina för och nackdelar såklart, men tyckte nog den äldre var snäppet "enklare" att förstå på något sätt, även om den nya är vassare och innehåller mer.
 
Och i samma veva (? osäker på tidpunkt här med) så uppdaterades även Jorvikipedia, vår älskade wiki. (EDIT: Tack till Esme som rättade mig på denna punkt då wikin tydligen har "behållt" detta utseende ett bra tag nu, men det är själva Wikia som ändrat lite och troligtvis /förhoppningsvis/ är det det jag uppfattat som "uppdatering". Men ni kan ju alltid ta och kolla in vår fina wiki när ni ändå läser mina felaktiga antaganden, så klicka här c; )
 
Så det händer mycket inom vårt community, och inte bara i spelet, vilket jag uppskattar extremt mycket att vi ändå har en så pass stor skala av folk som spelar och värnar om alla andra. Älskar ändå StarFam, trots sina mörkare sidor ibland såklart.

Esmeralda Silverforce

Måste inflika och säga att jag inte har rört designen på Jorvikipedia på ett par månader ^^' Däremot har Wikia ändrat lite i headern och det kan jag inte påverka, jag tycker viss navigering är lite sämre nu...

Svar: Hmn då måste det vara det jag uppfattat som "redigerat", eller så kanske jag bara är väldigt dålig på att ha koll på wikins utseende hehe, men då får jag genast ändra vad jag skrivit, så tack för infon! c:
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer