Orientering

Då jag missat att skriva om ganska många uppdateringar, tänkte jag ta det i tur och ordning och därmed börja med orienteringsuppdragen som anlände för några veckor sedan.
 
Personligen har jag alltid älskat orientering, och speciellt från hästryggen, så just detta var en drömuppdatering som jag verkligen hoppas de bygger vidare på i framtiden. Tänk bara med stora distanslopp i Firgrovebergen t.ex., helt underbart!
 
 
Det var tråkigt att det bara var ett uppdrag faktiskt, men som sagt så hoppas jag verkligen att det blir något större i framtiden. För orientering och distansritt är inte bara typ ett vanligt lopp, utan det kräver topptrimmade hästar och oftast lättare utrustning för att klara de mil som krävs. Att publicera helt nya lopp och utrustning vore bra för både oss spelare och för företaget, så det är lite av en win-win där ;).
 
Och sen om man kan spinna vidare och göra några grooming-stationer runt loppet vore ju klockrent. Fast nu spann jag nog iväg för mycket på distansritt istället för själva orienteringen som vi fick, men de har några likheter. Men fler orienteringslopp helt klart, och gärna distansritt då.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer