9 AUGUSTI

 

 
9e augusti var dagen då vi äntligen kom steget närmre det legendariska Pandoria. För spelare som inte spelat SSL var detta något helt nytt och spännande (jag kan erkänna att jag var lyrisk när jag såg uppdateringen så för oss "med lite mer backstory" var det julafton x2), att vi äntligen skulle få försöka rädda Anne och Jorviks öde.
 
Självklart tog jag 1000 bilder i portalen man först fick färdas igenom, men det tror jag de flesta gjorde så här döms ingen. Portalöppningen i DD var det många som upptäckte snabbt, men att något så magiskt skulle vänta oss tror jag ingen förutspådde.
 
Om jag fick välja någon plats på Jorvik och flytta in där, hade detta valv varit ett solklart förstaval. Allt det magiska, runorna, färgkombinationerna, det var himmelriket för mig. Sen att det innehöll nyckeln till Pandoria och en arg Magnus Steinar gjorde ju inte saken sämre heller.
 
Väl inne i Pandoria kunde jag inte låta bli att gå på upptäcktsfärd, ramla till döden några gånger och springa in i massa monster. Men det var så magiskt förtrollande herregud. Det var inte heller det Pandoria man besökte i SSL, trots att de behållt likheterna och lagt till några förbaskat söta rockor.
 
 
Att en lättkränkt Darko skulle dyka upp och förstöra allt det roliga förstörde verkligen min heroiska plan, men vad kan man göra. Att han även hotade alla Ödesryttare till livet och skadade Jorviks mest fantastiska ekorre var rent oacceptabelt.
 
För att göra en något duglig sammanfattning av det hela var jag imponerad. Musiken var fantastisk, plot twist 10/10, konversationer och script fruktansvärt bra, animeringar och allt grafiskt var bara rent slående. Att man sedan fick vänta innan nästa uppdatering gjorde faktiskt inget, man var nöjd med detta.
 
Vad tyckte ni om första delen av huvuduppdragen? Ris/ros?
 
Ett inlägg om del 2 kommer nästa söndag!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer