Halloweenuppdrag 2017

I fortsatt Halloween-anda tänkte jag köra igenom de fantastiska uppdragen vi fick under Halloweenuppdateringen.
 
Först en helt fantastisk laddningsskärm, dekorationer och pumpor överallt, nya och gamla uppdrag och överlag en kanonbra uppdatering.
 
Någon jag saknade var dock Galloper Thompson, men han kanske återkommer nästa år. I alla fall fick vi träffa en viss stenrik pumpadam, Mrs Holdsworth och Eve körde sina gamla grejer sen dök även Fae upp och bjöd på hyss. 
 
Någon spökkarta kommer inte dyka upp här utan jag hänvisar er istället till youtube där det finns massa upplägg, om ni skulle behöva hjälp med letandet. 
 
En sak jag vart lite besviken över var vad man fick av spökena, tidigare år har det varit större variation och nu kändes det mest som mat mat mat mat mat hatt mat mat mat, ni förstår vad jag menar. Samtidigt fick man en outfit av Fae, men isåfall hade man kunnat få utrustningen av spökena istället för att behöva köpa dem snordyrt i Halloweenbutiken. But that's just my opinion, spökjakt är alltid roligt oavsett gåvorna.
 
Men helt klart höjdpunkten var detta. Kände mig som en äkta skruk när vi red fram över Jorvik, brände marken under hovarna och skrämde små barn. Dessa pulver kommer helt klart sparas för evigt och snålas på så länge det går, med hopp om återvändning nästa Halloween. 
 
Förövrigt en riktigt bra Halloween i år, snygga kläder och fantastiska överraskningar. Men nu kan jag inte bärga mig inför jul, de har faktiskt lovat lite nya uppdrag där med så nu väntar jag spänt. Bara ca en månad kvar!! (dags att julstäda stallet, vi hörs imorgon!)

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer