Onsdagsuppdatering

 
Idag var jag extremt taggad, tittade nyheterna en gång i timmen, deras instagram och tillsist kom Youtube-videon upp. Och allt jag kände var
Det var som ett slag i hjärtat, all denna lycka och förväntan inför snön på Jorvik och så ja..
 
Jag erkänner, jag var väldigt besviken, men självklart kan man inte vara sur för evigt. Även om jag kommer sakna snön och juluppdragen något så enormt mycket (och har en liten föraning att de ändå borde dyka upp..) så släppte de något verkligen speciellt. Julbyn är något alldeles underbart vackert, med norrsken och fantastisk grafik. Väldigt roliga minispel, det nya racet var en adrenalinkick och mysfaktorn går genom taket. (En djupare utvärdering kommer senare)
 
Jag gillar även anledningen de använde i spelet, som att snön var borta pga global warming och oljeborrningen, det var lite roligt. Men personligen tror jag att snön kommer återvända, kanske inte nu men nästa år, och då med mycket bättre grafik än tidigare. Eventuellt kanske de bara väntar på Mistfall så man får uppleva platsen utan allt det vita, något är på gång iallafall.
 
Den nya laddningsskärmen är också helt fantastisk (öronmuffarna!! halsduken!!) och jag ger nog uppdateringen 7/10 rosor.
 
Vad tycker ni?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer