Star Stable Horses

Trots att appen funnits i snart ett år är jag extremt osäker på att jag faktiskt nämnt den?
 
I vilket fall. Star Stable Horses är ett minigame, kan man säga, till SSO där man i mobilen får ta hand om alldeles egna föl (just nu finns det mustanger och fjordingar) för att sedan föra in dem i spelet. Sjukt roligt concept att få skapa ett band till fölet och sedan kunna rida det i SSO. Kostnaden för överförningen är som att köpa samma ras i spelet, så det är inte alls lika dyrt som det skulle kunna varit.
 
Och vill man bara ta hand om en häst och inte föra in den sen går det lika bra (själv har jag pysslat med två föl än så länge hehe). Hästen måste dock vara level 10 för att få föras in, annars hade nog spelet kryllat av småttingar, så man får även lite gratis levling bara av att pyssla om det.
 
Överlag tycker jag om appen, den är simpel men ger mycket bra i slutändan. Just nu är det även Halloween i spelet och man får en gratis mumiedräkt av Fae, och förhoppningsvis kommer även tomten till telefonen i vinter.
 
Använder ni er av appen och har ni fört över något föl än?

Delfina

Jag förde över en haflinger från appen för ett bra tag sedan och pysslade om ett litet mustangföl när appen lanserades som jag dock aldrig köpte. Sjukt mysigt att få ta hand om ett eget föl och se det växa upp!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer