Veckans onsdagsuppdatering

Veckans uppdatering bjöd på många nya saker, däribland;
  • Nya animationer
  • Nytt utseende
  • Nya hattar (!!)
  • Ändring i garderoben (!!!!!!!!!!)
 
 
Jo halsen är diskuterbar men visst blev avataren mer männsklig. I ett senare upplägg skrev de att de skulle jobba på halsen och nacke, så förhoppningsvis gör de det mer proportionerligt, men det är en vanesak mest skulle jag tro. Efter en stund kände man sig inte lika mycket som en knubbsäl, så att säga.
 
Springa/gå tyckte jag att de förbättrade väldigt, det känns mycket mer naturligare nu än tidigare vilket är ett stort plus.
 
Uttrycken uppgraderades även, vissa ser väldigt ifrågasättande ut men de är ändå en förbättring gentemot hur stela de såg ut förut. Sen om mitt halloweensmink har någon inverkan på hur det ser ut vet jag inte, det får ni avgöra. (Här slank även häxhatten in, den svarta var ett självklart inköp för min del då de är väldigt fina, men kanske något för breda)
 
Men det jag gillade mest med animationsuppdateringen var helt klart hur avataren rör sig och sitter i sadeln. Hon får tyvärr lite av en puckelrygg ibland, men det ser ändå bättre ut än förr.
 
Fast detta är nog ändp höjdpunkten <33 Och äntligen kan man lägga in mat! Efter alla dessa uppdrag som gett en mat, och det faktumet att man lever på stalltjänst, så har det blivit en del bunkrande för min del kan jag nog påstå (halva ryggsäcken möjligtvis), så detta var varmt välkommen. Att man även fick några flikar tömda från klädgarderoben kändes också bra.
 
Vad tyckte ni om veckans uppdatering, ris/ros?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer