Vända blad

Skolan har dragit igång och på följd prov, inlämningar och allt som tillhör en skolungdoms liv, och därför har allting åsidosatts. Men ni blev lyckligtvis förvarnade i tidigare inlägg, och nu när jag egentligen borde plugga inför ett matteprov imorgon så sitter jag här och är extremt SSO-sugen. Dagens uppdatering var ju en gudagåva och jag var tyvärr tvungen att lägga matten åt sidan ett tag hehe. Men då tänkte jag även att passa på och berätta lite för er vad som väntar och vad jag har planerat.
 
  • Huvuduppdrag - utvärdering
  • Ekorren - utvärdering
  • Teater - utvärdering
  • Bloggutseende
Jag har inte spelat sen 9e augusti, förutom en kort visit i helgen som var, och dessa planer är något jag tänkte fixa med nu på höstlovet v. 44. Så fem veckor återstår, men ni trogna vet hur det går till här.
 
Bloggens utseende är ett litet kaos just nu så jag tänker sätta in en provisorisk, jättetråkig, design tills det är dags för en uppgradering. Det kommer ju trots allt inte komma några fler inlägg innan dess så vad gör det.
 
Men jag avslutar med en liten fråga till er, hur har ni haft det sen vi senast hördes av?
 
Och det är helt sjukt vad fort åren går, redan 6 år och större än någonsin. Grattis SSO och alla arbetsmyror, tack för flera härliga år!


Chrome Pointer