MISTFALL: Det jag tycker om

Som utlovat börjar idag Mistfall-veckan, sex dagar med olika delar av min utvärdering av Mistfall (nu när jag faktiskt är klar med alla uppdragsserier m.m.) och vi startar såklart med det jag tycker om mest.
 
Efter fantastiska trailers och promobilder fick vi tillträde till Mistfall sent 2017. Alla var lika hypeade och hade höga förväntningar, och det vi fick gjorde nog ingen besviken. Fantastiska landskap, helt nya animationer och krusiduller, makalös musik och grafik utöver det vanliga.
 
Det visuella är självfallet det som faller mig bäst i smaken, trots att de kaaaanske hade kunnat valt en annan grön till marken, men vem vore jag om jag inte hittade något att gnälla på.
 
Mistfall är en prakt att rida genom, små fjärilar eller eldflugor, buskar som är mer än de där platta som är på Silvergladedelen av Jorvik. Olika trädslag, blommor, tja växtlivet är något spektakulärt. Dundull, älskar namnet, är en fröjd i sig med vackra hus i vikingastil. Själva vikingapåbrån som finns är även det jag faller för, som asatroende är det alltid trevligt när det gamla blir uppmärksammat.
 
Fantastisk grafik vilket visar hur långt teamet kommit, det är min favoritsak med Mistfall.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer