Vad jag hatar med Mistfall

Som ni alla borde veta vid det här laget, så är jag väldigt pessimistisk och hittar alltid fel på allting, så självklart finns det några saker jag inte tål i Mistfallregionen.
 
Vi kan ju inleda inlägget med Satans påfund, denna sten. Att hoppa över går inte och vill man rida runt får man se till att ha ett avstånd på typ 2m annars funkar det inte. Och att den ligger efter ett tävlingsspår gör ju saken tuuuusen gånger bättre. Den där stenen kommer för evigt vara min ärkefiende och det enda sättet att ändra det är att den försvinner, men tills den dagen har jag en bojkott mot Mistfalltävlingarna.
 
Sen ljuset i skymningen. Självklart blir det mörkare på natten, men med de redan mörka tonerna Mistfall går i så är det nästintill omöjligt att ta sig fram efter mörkrets inbrott. 
 
Detta är också som en vagel. Jag är ytterst skeptisk till att en ponny ens kan klara av den där fjuttiga 9sek man har mellan grindarna. Hade det varit en tävling utan hinder och med grindarna något närmre hade jag såklart inte gnällt, men nu har man verkligen inte tid att faila på något sätt för då är det bara att börja om :). Och en favoritgrej som har en tendens att hända under tävlingarna är att man fastnar i marken efter man hoppat.
 
Men nu tror jag nog att jag fått ranta färdig med mina Mistfallstörningar, har ni något ni verkligen hatar med Mistfall eller tycker ni om allting?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer