Star Stable Run

Ikväll när jag satt och skulle göra ett tappert försök att installera Star Stable Horses lyckades jag snubbla på detta mysterium.
 
 
Min självklara reaktion var ju såklart att det är ett företag som försöker tjäna pengar på SSO då tidigare spel och appar släppts via Star Stable Entertainment AB och inte via Animoca Brands som detta är, men grafiken är slående lik och detta står även i beskrivningen:
 
"Ett officiellt spel från Star Stable Entertainment, utvecklarna av Star Stable Online!
 
Mörkerryttarna har stulit Fripps Pandoriafrön! Ta tag i tyglarna på en Själryttare och galoppera genom Jorvik på din häst på jakten av de ondskefulla Mörkerryttarna! De måste stoppas!
 
*** UPPLEV STAR STABLE SAGA PÅ MOBILEN ***
Gräv ner dig i den fantastiska världen Jorvik, fylld med magi och astrala symboler, av Vårdarna Aideen och Den Mörka  Kärnan. Spela som Lisa och Starshine, Linda och Meteor, Anne och Concorde, eller Alex och Tin-Can i detta spännande äventyr!
 
*** DEN VACKRA ÖN JORVIK *** 
Utforska den mystiska och hisnande ön Jorvik; sola i dess prakt av sin naturliga skönhet, och njur av dess kristallklara vatten. Galoppera genom dess rustika städer, gröna betesmarker, öppna slätter och rullande kullar.
 
*** SKYDDA JORVIK FRÅN ONDA KRAFTER ***
Assistera invånarna i Jorvik genom att uppgradera byggnader i deras städer för att enklare skydda dem mot de skändliga, mörka handlingarna.
 
*** ENKELT MEN UTMANANDE ***
Det är enkelt att lära sig: Spring bara så snabbt du kan medan du undviker eller hoppar över hinder! Visa dem vad en Själryttare är gjord av! Bli en hjälte!"
 
Det är mycket jag reagerar extra på i beskrivningen, däribland att de har stavfel, använder ord som vanligtvis inte används inom SSO-sammanhäng, benämningarna "Själryttare", "Den mörka kärnan" (Dark Core...?), att Anne och Concorde ska vara spelbara karaktärer samt själva layouten på hur de skriver då den inte används i tidigare applikationer. Så det känns allmänt mysko men det kan självklart vara ett legitimt spel in-the-making så att säga, och därmed behövs finslipas etc. innan själva releasen. 
 
 
Det liknar någon form av typ Subway Surfers med minigames, så det ska bli intressant om det verkligen är ett riktigt SSO-spel eller något projekt som aldrig kommer utvecklas färdigt. De använder också "Copyright Star Stable Entertainment AB" så ja, det ska bli minst sagt intressant om det släpps i framtiden. SSO har tidigare inte nämnt det vad jag kan hitta, men de har ju såklart en tendens att hålla vissa saker i skymundan för oss. 

Delfina

Det här är lite av ett mysterium faktiskt, jag har vetat om spelet i ett halvår och många har frågat sso om detta sedan dess. Någon på support varnade om att de inte hade något med det att göra och på fb svarade de i kommentarerna att det är "legitimt" men att de anlitat ett annat spelföretag för att utveckla spelet. Lite skumt alltså.

Svar: Oj såpass. Ja det lät allt skumt nu när du säger det, om de själva är oense om spelet känns det väldigt konstigt. Och har det legat i ett halvår utan vidare utveckling är det säkert något krux. Tack för din kommentar! ^^
Rose Goldfield

Isabelle Rainfield

Tror det är myskopysko för med tanke på språket "Själryttare", "Den mörka kärnan" som är en ren Google translate-översättning så kan det knappast vara bakom riktiga SSO...

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer